Musauutimet #2

14.02.2018

Porilainen elävän musiikin klubi Validi Karkia täyttää 7 vuotta! Seitsemään vuoteen on mahtunut muun muassa lähes 450 kokoonpanoa -yli 1300 muusikkoa 23 eri maasta- ja lukuisia konsertteja laajalla tyyliskaalalla.
Se viettää kaksiosaista syntymäpäiväjuhlaa helmikuun 21. ja 22. päivä Poriginal Galleriassa jazzahtavissa tunnelmissa, esiintymässä Milo & Moses (ke) ja Full Blast (to).

Alta pääset sekä Rumban aihetta käsittelevään artikkeliin että Validi Karkian sivulle.Pori Jazz on ilmoittanut tänään uusista artistikiinnityksistä. Tuoreimmat lisäykset kesän kattaukseen ovat kanadalainen laulaja-lauluntekijä, popartisti Alanis Morissette, Robert Glasperin ja Terrace Martinin tuore projekti R+R=NOW, YouTubessa mainetta kerännyt Cigarettes After Sex, jazzpianisti ja -säveltäjä Carla Bley trioineen sekä Brit Awards -ehdokas Jessie Ware.Tankomarkkinoillakin esiintynyt Judas Avenger käväisi Kaaoszinellä haastateltavana. Bändi myös esiintyy Kaaoszinen järjestämässä Kaaosfestissä ensi viikonloppuna, tarkemmin sanottuna lauantaina 17. päivä.