Uutisarkisto

Loma on niin sanotusti lusittu ja olemme palanneet sorvin ääreen! Kaikenlaista on tuloillaan ja monenmoista työn alla, joten pysykäähän kuulolla... ja muistakaahan seurailla meitä myös tuon sosiaalisen median puolella.


Ensimmäinen keikka onkin jo parin viikon päästä, kun Musaklubi vol.1 pärähtää käyntiin Wanhan Koneran alakerrassa --tsekkaa...

Porin Musa pitää tässä kohdan pienen paussin palatakseen asiaan uusin voimin elokuussa.

Oikein hyvää kesää kaikille!

Olisiko juuri sinulla musa-aiheista tavaraa, jota haluaisit myydä? Uusia tai käytettyjä soittimia, soittokamoja, bändipaitoja, levyjä...?
Mikäli näin on, tule myymään kyseinen tavara Musakirppiksellä! Iloinen musiikkikirppis tapahtuu Noormarkun Myllykartanossa lauantaina 11. elokuuta. Mikäli haluaisit myyntipöydän, ota yhteyttä!

Olemme saaneet uuden yhteistyökumppanin sporttibaari Wanhasta Konerasta! Koneran alakerta (Murtsia unohtamatta!) tulee palvelemaan aktiivisena keikkapaikkana Porin Musan järjestämille keikoille elokuusta alkaen, parin viikon välein.
Pidämme kesäkuukaudet lomaa, mutta uusi "keikkakausi" alkaa heti elokuussa --tapahtumien nimet, sisältö ja ajankohdat...

Porilainen sähköisen bluesin ykkösketju Bluesbone tekee pitkään odotetun paluun!

Ensimmäisen levynsä vuonna 2006 julkaissut, esikuvikseen muun muassa Robben Fordin ja Jeff Healeyn mainitseva trio esiintyy Cafe Jazzissa 5. toukokuuta.

Kokoonpano on tuttu Laakso-Häkkinen-Perkiö:

Mikko Laakso - kitara ja laulu
Lauri Häkkinen - basso
Miika Perkiö - rummut

...